Gry podobne do Silkorad?

Forum dla graczy, którzy szukają jakiejś konkretnej gry na przeglądarkę. Tutaj możecie wpisywać prośby o pomoc w poszukiwaniach

Gry podobne do Silkorad?

Postprzez Browserka » 05 Sie 2011, 16:37

ZooMumba 728x90 v1

Czesc,
w sumie szukam jakies fajnej nowej gry, ktora jest troche podobna do Silkroad Online i ktora mozna placic paysafecard. Moze macie jakies fajne pomysly? Z gory dziekuje i zycze milego weekendu! ;)
Browserka

Re: Gry podobne do Silkorad?

Postprzez Dagma » 08 Sie 2011, 11:20

Hmm gier jest cala masa, moze Runesofmagic albo cos na steamie?
Dagma

Postprzez Browserka » 25 Sie 2011, 18:28

Steam jest nawet fajny.Kilka razy tam patrzałam,a z tego co wiem,podobno jest też taka możliwość,że przechowuje się money w wirtualnym portfelu.Nie wiem, chyba,że się mylę.Ale z tego co wiem,sądzę,że mam rację.Pozdrawiam.
Browserka

Postprzez Browserka » 12 Wrz 2011, 10:15

Chciałam jeszcze dodać,że tych gier jest bardzo dużo i bardzo różnych,ale ja lubię czasami kilka naraz wypróbować,chociaż nieraz poszukuje takich,w których łatwo można się połapać o co chodzi,a nie wszystkie są darmowe,chociaż jeżeli zachodzi taka konieczność to korzystam z paysafecard,tylko,że czasami trzeba też i zaoszczędzić i nie wydawać zbyt dużo pieniędzy.Prawda? Pozdrawiam serdecznie.
Browserka

Postprzez Dagma » 13 Wrz 2011, 10:59

Chodzi ci o Steama?? Moze i jest tam duzo gier ale mi osobiscie nie podchodza, wole cos lagodniejszego typu bigpoint itp.Na facebooku jest tez pare fajnych
Dagma

Postprzez Browserka » 20 Wrz 2011, 10:23

Witaj!Pewnie,że nie każdy lubi takie gry jak inni.Każdy ma inny gust i swoje ulubione np.gry.A jeżeli chodzi o bigpoint,tak tam są podobno fajne gry,z tym,że nie za bardzo się w nich orientuję,dlatego nie wiem,czy grać,a jeśli tak to w jaką,ponieważ jest ich tam bardzo dużo.A ostatnio czytałam w newsletterze z paysafe,o kilku nowych grach np.Skyrama i Ramacity,ale niestety nie mam pojecia o co w nich chodzi,bo nie grałam w nie.A z drugiej strony,to zazwyczaj wybieram gry darmowe,chyba,że już koniecznie muszę coś dokupić,wtedy inwestuję parę groszy z mojej paysafecard.A nie wiem,czy próbowałaś grać w Backgammona? - gra i sympatyczna i wciągająca i darmowa.Albo różne platformy z grami,czy w Google gry darmowe,tam jest ich tak dużo i takie są fajne,że nie wiadomo od której zacząć,bo są i przygodowe,logiczne,strategiczne-zresztą musiałabym dużo pisać,aby wszystkie wymienić.Jeśli sprobujesz tam wejść,na pewno będziesz zadowolona.Powodzenia i do usłyszenia.
Browserka

Wróć do Szukam gier

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników